top of page
  • Oda

Oppdatert: 9. jan. 2018"Tenk at det er 70 år siden vi så hverandre for første gang. Dagen vi møttes var i 1948 sammen med noen venner. Da var vi så unge, og det var bare vennskap den gang.


Vi er jo fortsatt to forskjellige individer og vi har alltid hatt stor respekt for hverandre. Vi har delt så mange gleder og sorger, men har aldri glemt kjærligheten.


Livet er travelt - hver dag et lite kjærtegn, det betyr så mye."


  • Oda

Oppdatert: 10. jan. 2018"Jeg må innrømme at jeg tenkte 'Åh nei' når jeg så utslettet på Enya den morgenen. Og Jeg tenkte for meg selv at det sikkert kunne fjernes. Nettopp fordi at alle har sånne perfekte feilfrie babybilder. Men så fikk jeg tenkt meg om. Jeg tenkte at jeg sammenligner jo babyen min med andre babyer og tenker 'hvem er penest'. Det er jo helt syk...

Jeg mener at noe av det beste med det valget du har tatt med å ikke tilby retusjering lenger, er at alle på bildene, særlig nyfødte, blir mer unike. Jeg så på det bildet av henne i kurven og tenkte at det er jo et slikt bilde mange har. Men så ligger MIN baby oppi kurven og det gjør det unikt. Skulle hun blitt retusjert hadde mye av personligheten og særegenheten hennes blitt retusjert bort."

bottom of page