top of page

SÅ, HVEM ER DENNE

FOTOGRAFEN?

Hei!

Jeg heter Oda og bor på et minibruk med familien min og dyrene våre - en barndomsdrøm som nylig gikk i oppfyllelse. Jeg liker å jobbe hardt, men er like glad i å ta det med ro. Jeg jobber stadig med å tillate meg å være litt mer lat - tillate meg å bare… være. 

 

Jeg er full av kontraster - enten er jeg på en fjelltopp, eller så ligger jeg på sofaen. Enten finner du meg sittende foran pcn jobbende i 12 timer i strekk, eller så tar jeg meg en helg alene i skogen eller på fjellet.  

 

Jeg er en stor drømmer. Jeg elsker å drømme, kanskje mer enn jeg har behov for å nå drømmen noen ganger. Det å vite at jeg har mulighetene foran meg, men at jeg ikke trenger de for å være lykkelig og tilfreds, forsikrer meg om at jeg er akkurat der jeg trenger å være i livet.

Min visjon og noen rablerier 

Når jeg har stått ovenfor de fleste valgene i livet har det vært en drakamp mellom å følge intuisjonen min eller å gjøre det som forventes. Langt inne et sted, bak tillært kultur og ideen om suksess, skjønnhet og materialisme, bor en vill urkvinne som ikke lar seg temme eller skremme – hun vet hva som er riktig. Hun kjenner sin verdi og hun vet hva hun må gjøre selv om det er utfordrende og vanskelig til tider. Hun må følge intuisjonen.

I 2018 vil jeg for første gang ta med meg mitt villhjerte inn i min fotoverden. Dette betyr at jeg vil integrere det jeg tror på gjennom linsa, og ikke lenger tilby tjenester som strider imot verdiene mine. 

Dette betyr at jeg ikke lenger vil tilby retusjering på bildene jeg tar. Ingen flere post gravidmager skal minskes, ingen flere babyfjes skal airbrushes, ingen flere røde prikker skal fjernes - listen er vond og lang. Jeg tror og mener av hele mitt hjerte at det ikke behøves og jeg er 100% sikker på at dette vil gjøre at du setter mer pris på bildene dine i fremtiden. Vi må tillate oss å se det vakre i det uperfekte. For det ER der! Selv om du ikke kan se det enda. Jeg lover.

Jeg er lidenskapelig opptatt av å skape mer åpenhet, jobbe med selvaksept, gjøre mitt for å dempe kroppspresset i samfunnet og bli mer bevisst rundt ringeffektene jeg og alle andre sender ut ubevisst til omgivelsene bare av å være "den vi er". 

Veien til en bedre verden starter med flere bedre samfunn – et bedre samfunn starter med flere bedre individer - veien til et bedre selv er å akseptere og tilgi seg på alle plan. "You are good enough! You have always been good enough! You will always be good enough!"

Husk, vi er født med en urokkelig verdi. Den er uforanderlig og lik for alle mennesker. Den står sterkt og stødig og uforanderlig uansett hva vi foretar oss eller hvordan kroppen vi bor i ser ut.

Og når du finner tilbake til den verdien, da finner du essensen. Da blir du både dråpen og du blir havet. Da blir verden din. Da blir du blir ustoppelig! Gå og finn den.

bottom of page